Little Friends

Little Friends från HABA® består av en serie små dockor designade av Ines Frömelt. Dockorna liknar barn och avsikten med designen var att skapa ett alternativ till dockor som antingen är för orealistiska eller påminner om vuxna. Barn behöver leksaker som stimulerar deras fantasi och framför allt sådana som ger dem utrymme att göra deras idéer till verklighet. Just därför ser dockorna ut som barnen själva - helt i linje med mottot "barn för barn". 

Dockorna är gjorda av böjbar ståltråd som är täckt med hållbar plast. På så sätt kan barnen forma dockorna i de poser de behöver ha dem i för sin lek. Händerna är dessutom formade för att kunna hålla  olika saker. Det finns också en mängd tillbehör som får leken att blomstra. 

Vi på MICY Kidsstore kan efter många  års erfarenhet av barns lek konstatera att Little Friends-dockorna har stor potential när det gäller att fylla barns lekbehov. De små figurerna som är enkla att hålla i handen kan införlivas i såväl barns lekar kring vardagslivet som i deras önskedrömmar - något som vi genom åren ofta sett just små figurer får göra. Vi har än så länge ett mindre antal av dessa fantastiska figurer och tillbehör i lager men planerar för att utöka sortimentet framöver.